Zahvale za podršku u radu naše Ustanove tijekom 2022/2023 pedagoške godine

Zahvale tijekom 2019.-2020. pedagoške godine
22. svibnja 2020.
Zahvale za podršku u radu naše Ustanove tijekom 2023/2024 pedagoške godine
15. rujna 2023.

Zahvala djelatnicima Adriatic Tank Terminals d.o.o. Ploče koji cijeli niz godina nesebično daruju donacijama djecu Dječjeg vrtića Ploče. Ove godine su djeci donirali taktilni set za balansiranje koji potiče razvoj grube motorike, koordinacije, ravnoteže, a ujedno je poticaj i za razvoj senzorike, odnosno taktilne percepcije. Veliko im hvala od ❤!

Zahvala Kseniji Wagner na donaciji neoblikovanog materijala koji nam je pomogao da na holovima vrtića stvorim ozračje Valentinova i maškara.

Zahvala Damjanu Gašiću i Leonardu Vukoviću iz MB Spot, Vrgorac što su izradili "čarobnu" pozornicu i pridonijeli čaroliji cjelokupne večeri božićne izvedbe "Božić u srcima".

Zahvala Predragu Kežiću Pegi za doprinos u podizanju kvalitete i prepoznatljivosti vizualnog identiteta našeg Vrtića kroz kreiranje novog loga.

Dječji vrtić Ploče zahvaljuje svim članovima zajednice koji su pružili podršku u radu naše Ustanove tijekom 2022/2023:

C-company d.o.o. za donaciju materijala za rad


Roditeljima na donaciji igračaka:Krstičević Georgia
Plećaš Tanja
Gradac Anita
Štrbić Zdravka
Šakić Maja
Lena Jovanović
Katarina i Vlatko RodinIva Marinović Franić
Ojanda i Drago Tolj
Martina i Mario Zmijarević
Ana i Ante Vlahović
Adriana Kostanić Burić
Sara Tomašević
Antonela i Marijo Eremut

Zahvala OŠ Vladimir Nazor, a osobito Mariji Čupić Senti, Nadi Ivanković i ravnateljici Tihani Pažin na pedagoški neoblikovanom materijalu. Njegovom uporabom u igri i radu potičemo dječju maštu, kreativnost, učimo ih važnosti recikliranja te nam je vrlo važan suradnik u dječjem učenju