parallax background

Područni objekt Komin jedan je od područnih objekata Dječjeg vrtića Ploče, a nalazi se u prizemlju Osnovne škole "Ivo Dugandžić Mišić".

Prostor vrtića sastoji se od dva dijela: u jednom je smještena mješovita skupina poludnevnog boravka Lađari koja radi u jutarnjem terminu od 7.30 - 13.30 sati, a u drugi je smještana mješovita skupina poludnevnog boravka Gusari koja radi u poslijepodnevnom terminu od 12.30 - 18.30 sati.


Višak kruha uvijek dijeli
Možda bi ga drugi jeli.
Ribice, nahrani ptice
Kruh svoj poštuj do mrvice.


parallax background

Zimska priča

Odgojiteljice su za djecu svojih skupina pripremile igrokaz na temu Zime. Potaknuta time djeca su nastavila osmišljavati i izvoditi svoje predstave.

Poticaj – slikovnica „Juha od bundeve“

Nakon čitanja slikovnice „Juha od bundeve“ maleni Gusari hrabro su se bacili na slikanje temperom. Kad su se radovi osušili, perom i tušem su ih obogatili finim linijama.

parallax background

Dani kruha

Skupine "Gusari" i "Lađari " uz razne aktivnosti obilježile su Dane kruha.
Uz blagoslov kruha u centru našeg maloga mjesta najviše smo uživali dijeleći ga s našim sumještanima.

parallax background

Posjet Pločama

Posjetili smo knjižnicu kako bismo obilježili mjesec knjige. Tom prilikom djeca su dobila iskaznice za besplatnu jednogodišnju članarinu. Ravnatelj knjižnice slikovito nas je uveo u slikovnicu Zvuk. Upoznao je djecu sa svim odjelima knjižnice. Pozdravili smo se i krenuli u neuspješno traženje jesenjeg lišća. Prošetali smo rivom, nahranili patkice, pojeli užinu i vratili se na Festival boje u kojem smo sudjelovali izradom lišća. Oslikanih lica i punih srca proveli smo vrijeme do dolaska roditelja na dječjem igralištu.