Komin

Područni objekt Komin jedan je od područnih objekata Dječjeg vrtića Ploče, a nalazi se u prizemlju Osnovne škole "Ivo Dugandžić Mišić".

Prostor vrtića sastoji se od dva dijela: u jednom je smještena mješovita skupina poludnevnog boravka Lađari koja radi u jutarnjem terminu od 7.30 - 13.30 sati, a u drugi je smještana mješovita skupina poludnevnog boravka Gusari koja radi u poslijepodnevnom terminu od 12.30 - 18.30 sati.


Višak kruha uvijek dijeli
Možda bi ga drugi jeli.
Ribice, nahrani ptice
Kruh svoj poštuj do mrvice.Dani kruha

IMG-20231110-WA0003

Zimska priča

Odgojiteljice su za djecu svojih skupina pripremile igrokaz na temu Zime. Potaknuta time djeca su nastavila osmišljavati i izvoditi svoje predstave.

Poticaj – slikovnica „Juha od bundeve“

Nakon čitanja slikovnice „Juha od bundeve“ maleni Gusari hrabro su se bacili na slikanje temperom. Kad su se radovi osušili, perom i tušem su ih obogatili finim linijama.

Dani kruha

Skupine "Gusari" i "Lađari " uz razne aktivnosti obilježile su Dane kruha.
Uz blagoslov kruha u centru našeg maloga mjesta najviše smo uživali dijeleći ga s našim sumještanima.

Posjet Pločama

Posjetili smo knjižnicu kako bismo obilježili mjesec knjige. Tom prilikom djeca su dobila iskaznice za besplatnu jednogodišnju članarinu. Ravnatelj knjižnice slikovito nas je uveo u slikovnicu Zvuk. Upoznao je djecu sa svim odjelima knjižnice. Pozdravili smo se i krenuli u neuspješno traženje jesenjeg lišća. Prošetali smo rivom, nahranili patkice, pojeli užinu i vratili se na Festival boje u kojem smo sudjelovali izradom lišća. Oslikanih lica i punih srca proveli smo vrijeme do dolaska roditelja na dječjem igralištu.