Područni objekt Komin jedan je od područnih objekata Dječjeg vrtića Ploče, a nalazi se u prizemlju Osnovne škole "Ivo Dugandžić Mišić".

Prostor vrtića sastoji se od dva dijela: u jednom je smještena mješovita skupina poludnevnog boravka koja radi u jutarnjem terminu od 7.30 - 13.00 sati, a u drugi je smještana mješovita skupina poludnevnog boravka koja radi u poslijepodnevnom terminu od 13.30 - 19.00 sati.

Dječji vrtić Komin polazi 42 - je mališana uzrasta od 3. godine do polaska u osnovnu školu. Jutarnju skupinu - Lađare - vodi odgojiteljica Maja Medak, a poslijepodnevnu - Gusare - odgojiteljica Željana Radonić.

I KRUH JE NEKAD BIO MALI


Djeco, ako niste dosad znali
i kruh je nekad bio mali!
Pšenično zrno on je bio
pa se u brašno pretvorio.

To brašno glatko cijelo
tražilo je baš bijelo odijelo.
I kako legenda govori
našlo ga je u pekari.

U pekari pekar pravi
od brašna tijesto pravi.
A od tijesta u toplini
Naraste kruh rumeni.

Eto, ako niste dosad znali
I kruh je nekad bio mali.

Lađari s odgojiteljicom

Zajedno kroz novu pedagošku godinu

13a

Hladne zimske dane zagrijali smo raznovrsnim aktivnostima i priredbama.

Ekološki osviješteni lađari izradili su jelku slažući umotane kartonske kutije.

IMG-20190107-WA0021

Dani kruha

Tijekom mjeseca listopada obilježili smo Dane kruha. Djeca su sudjelovala u brojnim aktivnostima s ciljem širenja spoznaja o procesu izrade kruha.

Vrtić je posjetio svećenik koji je nakon kratkog druženja, pjesme i plesa blagoslovio peciva koja su roditelji i djeca donijela u vrtić. Predškolci su posjetili pekaru gdje im je pekar Romeo pokazao kako nastaju pekarski proizvodi.

Svjetski dan štednje

Povodom Svjetskog dana štednje 31.10. posjetila nas je djelatnica banke, mama Zrinka. Potaknula nas je na razgovor o štednji i pročitala nam priču „Zgode iz Šparograda“.

PODRUČNI VRTIĆ KOMIN

020/ 688 - 244