skupina

Područni vrtić Rogotin jedan je od tri područna objekta Dječjeg vrtića Ploče, a nalazi se u prizemlju zgrade Mjesnog odbora Rogotin.

U vrtiću djeluje jedna mješovita skupina 6-satnog programa za djecu od navršene 3. godine života do polaska u osnovnu školu i integriranim 3-satnim programom predškole.

Skupina nosi naziv "Veseli vlakić", a vodi je odgojiteljica Angela Glamuzina.

1v

VESELI VLAKIĆ


Ispred našeg vrtića
svaki dan prolazi
mnogo vlakića.
Kuda žure, kuda jure,
tko zna ???

Možda nam naša mašta
pokaže svašta:
igračaka, žvaka,
bombona, balona,
crvenih i žutih
puni vagoni….

I tako svaki dan
ispred našeg vrtića
prolazi mnogo vlakića!!!

Nakon radosnog i vrućeg ljeta okupili smo se ponovo u našem veselom vlakiću te uz naše nove putnike Franu, Anu, Davida i Teu nastavili svoje putovanjeNaša prijateljica Petra ugodno nas je iznenadila prvog dana vrtića izradivši za sve nas krune. Rekla je:“Svi ste za mene princeze i prinčevi!“ Mi smo se tako i osjećali
3v

U blagdanskom ozračju

Pripreme za blagdane Sv. Nikolu, Sv. Luciju i Božić odvijale su se kroz niz zanimljivih aktivnosti. Sudjelovali smo na Božićnoj priredbi u Domu kulture u Rogotinu kao i na Badnjoj večeri u crkvi.Ipak najljepše i najveselije bilo je družeći se s roditeljima na dočeku dječje Nove godine u našem vrtiću.


Sada krećemo dalje u pripreme za maškare, vidimo se…

Zapalili smo i svijeće žrtvama pada Vukovara

MJESEC KNJIGE

U mjesecu knjige mame su nam čitale odabrane priče i družile se s nama, a posebna gošća bila nam je lektorica Ankica šunjić koja nam je približila važnost pisane riječi. Ugostili smo i učiteljicu engleskog i pravili se Englezima

Šarenilo jeseni i ljepotu našeg mjesta doživljavali smo kroz razne aktivnosti

DANI KRUHA

Veseli kao i uvijek veselili smo se zajedničkom druženju s prijateljima iz škole te smo zajedno obilježili Dane kruha na našem Klancu.